آشپزی

ادویه پولتری

ادویه پولتری

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ی ادویه پولتری را آموزش دهیم. ادویه پولتری مخصوص مرغ می باشد. یکی از بهترین ادویه هایی که می توان برا پخت مرغ با انواع مختلف از آن استفاده کرد. پیشنهاد می کنیم که مقاله های پیشین در بخش آشپزی را مطالعه کنید و روش درست کردن ادویه های مختلف را یاد بگیرید.

ما در بخش آشپزی بیشتر از ۳۰ ادویه ی پرطرفدار و لذیذ در دنیا را آموزش دادیم که بسیار مفید و خلاصه آموزش داده شده است.

با این مقادیر حدود ۳۰ گرم ادویه تهیه می شود.

مواد لازم:
پودر مریم گلی: ۲ قاشق چایخوری

پودر آویشن: ۱ و ۱۰۲ قاشق چایخوری

پودر مرزنجوش: ۱ قاشق چایخوری

پودر رزماری: ۳۰۴ قاشق چایخوری

پودر جوزهندی: ۱.۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: ۱.۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
تمامی مواد را با هم کاملا ترکیب کرده و در جای خشک و خنک نگه داری کنید. حتما ادویه پولتری را در مکانی خنک نگه دارید تا برای همیشه تازه بماند و مزه ی اصلی ادویه را در غذا متوجه بشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *