در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ی ادویه باروت قرمز هندی را آموزش دهیم. اکثر ادویه های هندی تند مزه هستند که این برآمده از زائقه ی اهالی این کشور می باشد. ادویه باروت قرمز هندی بسیار تند و خوشمزه و اعتیاد آور است و در تهیه انواع سس ها و استیک می توانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
روغن گیاهی: ۱ قاشق چایخوری
الپه: ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی خشک: ۱۵ عدد
پودر آنقوزه: ۱.۲ قاشق چایخوری
کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱.۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای: ۱ و ۱.۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در تابه ای لپه و لوبیا و فلفل چیلی را در روغن تفت دهید تا زمانیکه رنگ آنها تغییر کند.
حال کنجد و آنقوزه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را سرخ کنید تا زمانیکه عطر خود را آزاد کند.
مخلوط را در ظرفی ریخته و نمک و شکر را به آن اضافه کنید.
مواد را داخل آسیاب ریخته و کاملا پودر کنید. پودر باید بافت دانه ای داشته باشد.
پس از اینکه ادویه را آماده کردید حتما باید به دما و محل نگهداری آن حساس باشد. زیرا ادویه های تند به هیچ وجه نباید در معرض هوای مرطوب باشند و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.