آشپزی

ادویه باروت قرمز هندی

ادویه باروت قرمز هندی

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ی ادویه باروت قرمز هندی را آموزش دهیم. اکثر ادویه های هندی تند مزه هستند که این برآمده از زائقه ی اهالی این کشور می باشد. ادویه باروت قرمز هندی بسیار تند و خوشمزه و اعتیاد آور است و در تهیه انواع سس ها و استیک می توانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم:
روغن گیاهی: ۱ قاشق چایخوری

الپه: ۲ قاشق غذاخوری

لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل چیلی خشک: ۱۵ عدد

پودر آنقوزه: ۱.۲ قاشق چایخوری

کنجد: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱.۲ قاشق چایخوری

شکر قهوه ای: ۱ و ۱.۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در تابه ای لپه و لوبیا و فلفل چیلی را در روغن تفت دهید تا زمانیکه رنگ آنها تغییر کند.

حال کنجد و آنقوزه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را سرخ کنید تا زمانیکه عطر خود را آزاد کند.

مخلوط را در ظرفی ریخته و نمک و شکر را به آن اضافه کنید.

مواد را داخل آسیاب ریخته و کاملا پودر کنید. پودر باید بافت دانه ای داشته باشد.

پس از اینکه ادویه را آماده کردید حتما باید به دما و محل نگهداری آن حساس باشد. زیرا ادویه های تند به هیچ وجه نباید در معرض هوای مرطوب باشند و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *