آشپزی

ادویه ادوبو

ادویه ادوبو

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ی ادویه ادوبو را آموزش دهیم. در واقع ادویه ادوبو یکی از ادویه های لذیذ و خوشمزه است که طرفداران زیادی در نقاط مختلف جهان دارد.

این ادویه مخصوص مرغ و ماهی می باشد. با این مقادیر ۷ قاشق غذاخوری ادویه تهیه می شود. امیدواریم از مطالعه و یادگیری این مطلب و همراهی با ما لذت ببرید.

مواد لازم:
نمک: ۲ قاشق غذاخوری

پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه: ۲ قاشق چایخوری

پودر پیاز: ۱ و ۱.۲ قاشق چایخوری

پودر ارگانو: ۱ و ۱۰۲ قاشق چایخوری

پودر زیره: ۱ و ۱.۲ قاشق چایخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و در جای خشک نگه داری نمایید. باید توجه داشته باشید که ادویه ادوبو را در مکان مناسبی نگه دارید. این ادویه باید در جای خنک و در دمای خشک نگهداری شود. امیدواریم از درست کردن و استفاده ی این ادویه لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *